Openbare evenementen

JCI zou JCI niet zijn als we geen evenementen zouden organiseren waar we graag massaal aanwezig zijn.

Bent u benieuwd naar onze organisatie en wat we voor u kunnen betekenen? Wenst u deel uit te maken van een groter geheel en een purpose-driven ondernemerstraject te volgen? Kom dan zeker eens langs op een van onze publiek openbare evenementen. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

Maandelijks hebben we een algemene vergadering en daarnaast kan u de kalender van andere evenementen hieronder terugvinden:

Voor het 45-jarig bestaan van JCI Waregem zullen we een Lustrum organiseren onder het thema “Roaring Jaycees”, die de herleving van JCI Waregem symboliseert na een rustiger jaar (door…). 

We zijn trots dat we mogen meewerken aan de Europese Conferentie die zal plaatsvinden in Brugge.

Meer info & tickets via www.ecbruges.com

Voor JCI leden organiseren we een Insights Discovery training. Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Het is een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Inschrijven kan hier: 

We organiseren jaarlijks een opruimactie in Waregem in het kader van World Cleanup Day. Weg met zwerfvuil! Iedereen is welkom om deel te nemen. Schrijf je gerust in via volgende link als je graag wil meehelpen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXykiVttYiz7Jjj4hXpRUOdW4wrJrO5qRclV9KbkvnDSaxLw/viewform?usp=sf_link

Als lokale JCI afdeling nemen we deel aan de nationale conventie. Meer informatie kan je hier terugvinden: Sweet Desserts – JCI Belgium – JCI Belgium NCN 2022 (jci-ncn2022.be)

Dit jaar gaat het JCI World Congress door in Hong Kong. Meer informatie kan je hier vinden: 2022 JCI World Congress Hong Kong – Share moments. Share life. Share leadership. (wc22.hk)

Wenst u graag in contact te komen met ons? Of wil u deelnemen aan één van onze publieke events? Contacteer ons dan zeker via het contactformulier, of neem rechtstreeks contact met ons op per mail: info@jciwaregem.be