Openbare evenementen

JCI zou JCI niet zijn als we geen evenementen zouden organiseren waar we graag massaal aanwezig zijn.

Bent u benieuwd naar onze organisatie en wat we voor u kunnen betekenen? Wenst u deel uit te maken van een groter geheel en een purpose-driven ondernemerstraject te volgen? Kom dan zeker eens langs op een van onze publiek openbare evenementen. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

Maandelijks hebben we een algemene vergadering en daarnaast kan u de kalender van andere evenementen hieronder terugvinden:

 • Donderdag 13/04/2023, 19u onthaal met broodjes
 • Locatie: Buro Modern Waregem (Wijmeriestraat 15, 8790 Waregem)
 • Inschrijven nog niet geopend
 • Kostprijs: 20 euro pp
 • Personal branding is jezelf beschouwen als een ‘merk’ en je ook op die manier in de markt positioneren. Jij bent een merk, het merk “Ik”. Om jezelf als een merk te kunnen zien, moet je weten wat jou uniek maakt. Personal branding is immers jezelf presenteren aan de juiste doelgroep waarbij je consistent communiceert wie je bent, waar je voor staat, waar je goed in bent, wat jouw eigenschappen zijn, wat jouw talenten zijn, wat jouw meerwaarde is en wat jou onderscheidt van de rest.
  In deze training gaan we achterhalen wie jij bent, wat je kan en wat je wil. We worden er bewust van hoe anderen naar ons kijken en hoe we dat beeld kunnen veranderen. We stellen ons eigen merktemplate op en bekijken vervolgens hoe we onszelf kunnen profileren via de verschillende communicatiekanalen.
  Laat je werkgever en je klanten zien wie je bent en waar je voor staat door je eigen Personal brand uit te dragen.

 • Donderdag 26/01/2023, 19u onthaal met broodjes
 • Locatie: Buro Modern Waregem (Wijmeriestraat 15, 8790 Waregem)
 • Inschrijven nog niet geopend
 • Kostprijs: 20 euro pp
 • We leven in een maatschappij waarbij de online communicatie niet meer weg te denken is, temeer omdat we de behoefte voelen om permanent online te zijn. Deze training confronteert je met de werkelijkheid en biedt je middelen om de controle over je inbox te behouden. We behandelen de netiquette aan de hand van de zeven hoofdzonden, leren binnenkomende emails scannen en overlopen praktische tools. Je inbox wordt weer aangenaam nuttig.

o Maandag 14/11/2022, 19u onthaal met broodjes

o Locatie: Buro Modern Waregem (Wijmeriestraat 15, 8790 Waregem) 

o Inschrijven via: https://forms.gle/Qd5SbVnMnSUrhbRy6

o Kostprijs: 20 euro pp

o Doelgericht vergaderen is tijd en geld besparen! Deze geanimeerde training leert de deelnemers wanneer een vergadering zinvol is, wie moet worden uitgenodigd, hoe een vergadering dient voorbereid, hoe je een goede agenda opmaakt, welke rol de voorzitter en de deelnemers hebben, hoe je de vergadering opvolgt, hoe je met lastige deelnemers omgaat en tot effectieve besluitvorming komt,…

Dit jaar gaat het JCI World Congress door in Hong Kong. Meer informatie kan je hier vinden: 2022 JCI World Congress Hong Kong – Share moments. Share life. Share leadership. (wc22.hk)

Als lokale JCI afdeling nemen we deel aan de nationale conventie. Meer informatie kan je hier terugvinden: Sweet Desserts – JCI Belgium – JCI Belgium NCN 2022 (jci-ncn2022.be)

We organiseren jaarlijks een opruimactie in Waregem in het kader van World Cleanup Day. Weg met zwerfvuil! Iedereen is welkom om deel te nemen. Schrijf je gerust in via volgende link als je graag wil meehelpen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXykiVttYiz7Jjj4hXpRUOdW4wrJrO5qRclV9KbkvnDSaxLw/viewform?usp=sf_link

Voor JCI leden organiseren we een Insights Discovery training. Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Het is een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Inschrijven kan hier: 

We zijn trots dat we mogen meewerken aan de Europese Conferentie die zal plaatsvinden in Brugge.

Meer info & tickets via www.ecbruges.com

Voor het 45-jarig bestaan van JCI Waregem zullen we een Lustrum organiseren onder het thema “Roaring Jaycees”, die de herleving van JCI Waregem symboliseert na een rustiger jaar (door…). 

Wenst u graag in contact te komen met ons? Of wil u deelnemen aan één van onze publieke events? Contacteer ons dan via: info@jciwaregem.be